How do I contact support?

Follow

Comments

6 comments

  • Avatar
    Pla2win2

    Having a problem with remote viewing I believe my DVR settings are wrong. In the system under Network you 80 and 6036 as my http and server port numbers, but in the Other Setting section you have 192.168.3.123 and 10002 as my server and server port number. Should change these numbers

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jennifer Graham

    Please provide me with Tech support

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    John Dubenko

    Technical Questions for Presidio Halifax users:

    1) On the NVR display, red LED flashing for HD - unable to find reference in manual, what does it mean? In HDD maintenance screen, HD tests shows normal.

    2) Is there a way to restart/reboot Halifax with App or with remote access PC app?  Accidently set display out to Monitor/Spot and since I don't have one, screen became unresponsive. Only way to fix is to reboot, but prefer to do eloquent restart not power pull.

    3) Where do find reference to Alarm Input A<-1 to A4. Find nothing in manuals.  What is Alarm Type N.O.  and N.C. - what is the difference?

    4) Is Halifax compatible with other company's IP cameras?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kenny Shin

    When I try to back up video to USB drive, it only download 0.5 second footages only.  How can I download the full video clips?  Also I try to connect with my PC... I see the names for all the cameras, but they say node not online and can't view live or playback.  from the Android phone it works fine.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Michael Gallier

    I have replied back to your support email where I had complained about 3 defective cameras in a 12 camera system I purchased from costco. I would appreciate it if you would contact me ASAP...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    mohd abdul basith

    Qc918b series dvr, turning on then showing system initialising and yhen going blank. Tried so many times restarting but everytime same turning on then going blank.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.